Digitaal naaipatroon van een basispatroon om een pyjama met enveloppenhals, lange mouwen, beensluiting en voetjes te maken.  Daarnaast behoren een hele resem aan variaties van lange broek, korte broek, korte mouwen, ronde hals, andere sluiting ,leuke applicaties,... tot de mogelijkheden.
Het patroon is beschikbaar van maat 46 tot 92 (prematuur tot 2 jaar).

De werkbeschrijving is erg uitgebreid waardoor zowel beginners als gevorderden aan de slag kunnen.

Nadat je het patroon hebt aangekocht, en we de betaling ontvangen hebben krijg je een link doorgemaild waarmee je de bestanden kan downloaden.
Je krijgt de mogelijkheid om per maat het patroon op A4 te downloaden om eenvoudigweg door te knippen & plakken je patroon samen te stellen of een A0-versie waarop alle maten staan om dan te laten drukken in een drukkerij of online.  Daarnaast vind je uiteraard ook de werkbeschrijving waarin het basispatroon en de variaties duidelijk staan uitgeschreven.


Het patroon werd getest en goedgekeurd door Majella van mazella, Tine van Piepow, Karen van Magnifieka, Sarah van khadetjes, Anoeska van pinkbubbels, An van nononsonsmoms, Esther van vanjansen, Griet van emma&mona.  Bedankt dames vanuit de grond van mijn hart!

Patroon LUKA

  • Model: Patroon
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 7,50€

  • Excl. BTW: 6,20€