Algemene informatie

 1. Contactgegevens :

  Wil je iets weten?  Heb je een prangende vraag?  Zoek je iets?  Mail dan gerust naar ldotco@hotmail.com.  Ik probeer u zo snel mogelijk eerlijk te antwoorden.

 2. Prijzen :

  De prijzen van de kledij zijn gebasseerd op een vaste prijslijst afhankelijk van soort, maat en afwerking. De prijzen zijn exclusief verzending.

 3. Maattabel :

  De patronen en bijhorende kledij zijn gebaseerd op volgende maattabel :


 4. Betaling :

  Qua betaling is de enige mogelijkheid momenteel nog overschrijving.  Van zodra we de betaling hebben ontvangen, wordt de bestelling klaargemaakt.  Bij bankoverschrijvingen kan dit enkele dagen duren naar gelang de bankinstelling. Om de verwerking van de bestelling te bespoedigen, kan je ons een betalingsbewijs bezorgen bij ldotco@hotmail.com.   Vooral bij Design your own is dit van belang zodat de gekozen stof op het moment van ontvangen van betaling nog in voorraad is.Vermeld altijd je naam en bestelnummer in de mededeling om misverstanden te vermijden.

 5. Levering :

  Iedere vrijdag worden de pakketjes bij de post binnengebracht.  Dus alles wat voor donderdag 21u wordt besteld, met uitzondering van Design-your-own-items. wordt de vrijdag erop verstuurd.

 6. Verzending :

  Qua verzending rekenen we een vast bedrag van 5euro aan, dit voor zowel Belgïe en Nederland.

  Vanaf 100 euro geldt een gratis verzending binnen Nederland en Belgïe.

 7. Afhaling :

  Pakjes kunnen ook afgehaald worden na afspraak.

  Mail naar ldotco@hotmail.com om een afspraak te maken.

 8. Wasvoorschriften :

  Kledij vervaardigd door LdotCo heeft geen label met wasvoorschriften,  Maar zal meestal volgens volgende procedure kunnen worden behandeld.  Ze kunnen gewassen kunnen worden op 30°C tenzij het om wollen mutsen, sjaals gaat of het expliciet vermeld staat.  Strijken mag meestal maar let op voor knoopjes zodat ze niet smelten.